top of page

YTE og NYTE er vårt motto!

Vi i Best Age50+ ønsker at alle 50+ ere skal kunne finne glede i forandringer, få nye venner, bli inspirerte, kunne bidra med noe meningsfylt og spesielt nyte livet mest mulig.

Vi ønsker også å kunne bidra til at unge sårbare mennesker skal kunne få et løft og en god start inn i voksenlivet. Vi som er godt voksene med masse verdifull erfaring vil kunne ha "den gode samtalen", ta kajakkturer og gjøre andre aktiviteter som kan være med på å løfte "drop-out" ungdom, for at de på den måten kan få mestringsopplevelser og bedre selvtillit. 

Mange spørsmål og tanker om hvordan livet kommer til å bli framover, dukker gjerne opp rundt 50- års alderen. Mye forandrer seg i denne fasen, samtidig er det en tid som åpner opp for nye og flotte muligheter. 

   

Vi i Best Age 50+, ønsker å fokusere på positivitet, håp og livsglede hele veien og vi vil gjerne dele kunnskap, visdom, tips og mye livserfaring med og sammen med dere. 

 

Best Age 50+ er en sosial plattform der dere vil kunne lage egne aktivitetsgrupper eller bli med i grupper andre med samme interesser har dratt i gang. Målet er at dere skal finne og føle en tilhørighet, samt dele gleder og opplevelser med andre flotte 50 +ere.  

VÅRE VERDIER: Glede, respekt, verdighet og livskvalitet.

 

Bank: BN bank 92302735311 Medlemskontigenter BestAge 50+

BIilde BA50-Sonja-3.jpg

SONJA

JENSEN

Inspirator, Foredragsholder, HeartMath Trainer, Retirement-coach, Forfatter, Karriereveileder

Best Age 50+ gründer (datter av norsk far og spansk mor), er en varm og fargerik person som har bodd mange år i utlandet, der hun har samlet mye og variert erfaring. Hun har jobbet blant annet som: reiseleder, flyvertinne, programleder for fjernsyn både i Norge og Tyskland, internasjonal konferansier, coach, karriereveileder, seminarleder (presentasjonsteknikk, på spansk, norsk, engelsk og tysk) og er forfatter av boken ”Hvordan presentere på en overbevisende måte” (originaltittel: ”Cómo presentar para convencer”), i tillegg til å lede meditasjonsgrupper og holde foredrag på personlig utvikling.
 
Sonja brenner for og har glede av å hjelpe andre til å finne sitt potensiale og øke livskvaliteten, via motivasjon, kunnskap, inspirasjon og engasjement.
 
Hun flyttet tilbake til Norge igjen i 2011 og opplevde at vi her i Norden mangler noe grunnleggende for den godt voksne befolkningen når det gjelder sosial livskvalitet. Ved å starte Best Age50+ håper Sonja (sammen med medarbeidere og medlemmer) å kunne bidra til at alle vi over 50 skal kunne leve et sunt, lykkelig og meningsfylt liv der vi kan dele fine opplevelser både for oss og yngre generasjoner.

terje.jpg

TERJE ENGELHARDTSEN 

Innovatør, nettverker og kommunikator

Terje Engelhardtsen jobber på fritiden en del i humanitære organisasjoner og interesserer seg for friluftsliv, alpinsport og tennis. I de senere årene har han også fattet interesse for yoga og meditasjon som han mener har brakt ham nærmere den edleste av alle kunstarter, nemlig livskunsten. Ved å være med å utvikle Best Age vil han bidra til at flere oppdager gleden ved å holde seg aktive, positive og nysgjerrige.

Terje vokste opp i Oslo og fullførte studiene med en MBA fra Sveits. Etter noen år med jobb først i tysk metall og kjemi industri, ble han partner i et av Skandinavias ledende management consultant selskaper. Terje ble i de påfølgende årene konfrontert med stadig nye utfordringer enten det var ulike utredninger eller det var såkalte «management for hire» oppdrag, altså som innleid direktør, marketingsjef eller prosjektleder. Han spesialiserte seg på «internasjonal relasjonsbygging-og forretningsutvikling» og har arbeidet, foruten i Norden i mange ulike land bl.a. USA, Kina, Spania Saudi-Arabia og UK.

unnamed (1)_edited.jpg

GUNNAR
ECKBO

Gründer

Gunnar Eckbo er en gründer type og har startet flere selskaper. Det første var Air & Cruise Consult, agent for Club Med, markedsundersøkelser etter PDS metoden (Problem Detection Study), Kryddercompagniet catering på ditt kjøkken, Mini-Panel Info markedsundersøkelser og de siste 20 år Styreinformasjon. 
Selskapet kårer de beste Styrelederne i større bedrifter i Norge, Sverige, Danmark og Finland noe som ikke var gjort tidligere. Da det var så få kvinnelig styreleder kandidater ble Gabrielsen Prisen startet i 2010 med ministeren Ansgar Gabrielsen som var kvoteringens far, minimum 40% kvinneandel i styrene i ASA bedrfiter. Prisen heter nå Women's Board Award og har blitt europeisk med utdeling i Sveits.

t2.jpg

THOMAS

LUNDE

Utvikler og strukturerer

Thomas er en viktig brikke i Best Age teamet, som holder alle litt i ørene. Han er levende opptatt av alle de fine og nye mulighetene som finnes for voksne mennesker. Han mener at uansett alder må du ikke sette unødvendige begrensinger for deg selv. Han er glad i mennesker og pleier bevisst vennskap. Kroppen er til for å brukes og Thomas får masse energi ved løping, svømming, ski, sykling og turer.
 
Av utdannelse har han befalsskole, er siviløkonom og har deltatt i lederutviklingsprogrammer. Thomas har jobbet med utvikling av ledere, styrer, av organisasjoner samt mentorvirksomhet. Han har videre jobbet som toppleder i en kompetansebedrift 27 år

runeblue.png
bottom of page